Політика конфіденційності

 

Разом будуємо світ UDiaspora, що допомагає почуватися на чужині як вдома. Політика конфіденційності – це основні положення, які регулюють використання сайтом UDiaspora персональних даних користувачів. Уважно ознайомтеся з положеннями про те, як буде використана надана вами інформація. Почавши використовувати сайт та заповнювати  форми реєстрації ви засвідчуєте, що погоджуєтеся із використанням ваших персональних даних.

 

Яку інформацію про вас ми зберігаємо

 

  1. Ми збираємо всю введену вами інформацію до того моменту, поки вона не буде видалена вами або адміністрацією сайту. Також, ми автоматично зберігаємо ваші дії на сайті. Наприклад, ваші вподобання, друзів, підписки, переглянуті сторінки та інше.
  2. Ми зберігаємо інформацію, надану іншими користувачами та їхні дії на сайті щодо вас. Наприклад, запити у друзі, кому подобаються ваші публікації, підписки та ін.
  3. Ми зберігаємо відомості про ваші зв’язки з іншими людьми або місцями. В деяких        випадках, ми використовуємо ці відомості для підбору цікавих вам матеріалів.
  4. Задля забезпечення  конфіденційності ваших даних та запобіганню несанкціонованого доступу до вашого профілю ми зберігаємо відомості про пристрої, з яких ви використовуєте сервіси UDiaspora. До цих відомостей належать: назва провайдера, мова та часовий пояс, ip-адреса, назва браузера, тип операційної системи, ідентифікатор пристрою та серія його обладнання.

 

Яким чином ми використовуємо надану вами інформацію

 

  1. Всі зібранні відомості про вас, ми використовуємо для оптимізації, сортування, та показу корисної вам інформації для того, щоб зменшити час на її пошук.
  2. Використовуючи інформацію про ваші дії на сайті, ми розробляємо алгоритми покращення існуючих сервісів та створюємо нові.
  3. Для безпечного користування сервісами UDiaspora, ми аналізуємо всю надану користувачами інформацію та їх дії на сайті, для виявлення порушень правил користування сайтом.
  4. UDiaspora на передає особисту інформацію користувачів ніяким іншим ресурсам. Вся особиста інформація користувача використовується  виключно на udiaspora.com

 

Яким чином ваша інформація надається іншим користувачам

 

UDiaspora створена для обміну інформацією між людьми. Уся створена вами інформація належить виключно вам. Ви можете її змінювати, видаляти та налаштовувати видимість (стосується особистих матеріалів) для інших.

Вся інформація на сайті поділяється на публічну та особисту:

  • Публічною є інформація, що завжди доступна усім користувачам сервісу, без змоги налаштування видимості. До публічної інформації належить публічний профіль (фото, прізвище, ім’я, місце проживання або зацікавлення, останній візит на сайт) та усі опубліковані матеріали у розділах: «Спільнота», «Інфо», «Місця».
  • До особистої інформації належать особисті дані профілю (вік, стать, активність, відвідуванні місця, контактна інформація, блок «Про мене»), приватні повідомлення та матеріали опубліковані у вкладку «Особисте».

 

Увага! По замовчуванню відразу після реєстрації користувача, усім видимі його фото, прізвище, ім’я, вік, стать, активність, місце проживання або зацікавлення, дата останнього візиту на сайт. Для того, аби змінити стандартні налаштування, зайдіть у налаштування приватності (Профіль > Налаштування > Приватність).

  • Статі, опубліковані у розділах «Спільнота», «Місця» та «Інфо» по замовчуванню можуть бути видимі не зареєстрованим користувачам, а також поза сервісами UDiaspora. Наприклад, пошуковим системам та в інших соціальних мережах.

Користувач може зробити свою особисту інформацію прихованою для усіх, видимою лише друзям чи доступною усім через налаштування приватності.

  • Особиста інформація, видимість якої доступна для усіх, доступна виключно для зареєстрованих користувачів сайту.
  • Не зареєстровані користувачі можуть бачити лише фото, прізвище та ім’я автора статі.

 

Випадки, коли особиста інформація користувача може бути видалена або передана без його згоди третім особам

 

Адміністрація сайту може отримувати доступ до ваших особистих даних, зберігати та передавати їх у відповідь на офіційний запит правоохоронних органів (наприклад ордер на обшук, судове розпорядження). А також, коли є обґрунтована підозра шахрайства або становлення небезпеки для інших користувачів сайту. Адміністрація UDiaspora має право видалити будь-яку інформацію, що порушує правила користування сайтом.

 

Видалення особистого профілю на  UDiaspora.

 

Кожен користувач має право видалити власний профіль. Для того, щоб видалити особистий профіль, зверніться до адміністрації сайту за допомогою форми зворотного зв’язку. Після проходження процедури ідентифікації користувача, профіль буде видалено. У разі видалення облікового запису видаляються всі дії та зв’язки, що пов’язані з ним. Однак, можуть залишатися дії та зв’язки або інша інформація, що знаходиться у профілі іншого користувача та має відношення до акаунту, котрий було видалено.

 

Використання файлів cookie.

 

UDiaspora створює та використовує файли cookie у браузері користувача для того, щоб впізнавати користувача та забезпечувати максимальну зручність та безпеку у користуванні сайтом. В налаштуваннях браузера користувач може видалити файли cookie. Але відключення збереження файлу cookie в браузері може призвести до некоректної роботи сайту.

 

Захист користувацької інформації

 

Команда UDiaspora прикладає усіх зусиль, щоб уникнути несанкціонованого доступу до особистої інформації усіх користувачів. Ми використовуємо сучасні сервіси захисту та шифрування інформації. Але адміністрація не несе відповідальності за особисті дані користувачів у випадку:

  1. Коли користувач зробив особисту інформацію видимою в налаштуваннях приватності.
  2. У разі передання особистого паролю для входу на сайт третім особам, або коли пароль виявився занадто легким для підбору.

Тому, адміністрація UDiaspora закликає всіх користувачів використовувати в паролі великі та малі літери, цифри та символи, а також не використовувати логічних слів. Не передавати стороннім доступ до своєї поштової скриньки, або мобільного телефону, щоб хтось інший не спробував скористатись функцією відновлення паролю. Після закінчення роботи із сайтом на чужому, або спільному для кількох людей пристрої, не забувайте виходити із особистого профілю.